divendres, 31 de juliol del 2015

[AJJRR] Encara no ets soci?



Amb aquest cartell, toca fer una crida general per la captació de nous socis per ampliar les files de la nostra associació.

Que ofereix? 

Pels que no sou socis l’AJJRR (i pels que ho sou), ofereix un seguit d'avantatges, entre els quals un local (pròximament farem una entrada del local) per fer ús i portar a terme les vostres partides o activitats, una ludoteca repleta d'adquisicions fetes al llarg dels anys, ajuda a conèixer gent amb aficions semblants per jugar, compartir, aprendre..., És a dir hores i hores per dedicar als nostres hobbys, i no sols, sinó amb altres socis (companys, amics...). 

Que implica ser soci? 

Ara per ara una quota simbòlica anual (40€) i el més important la cooperació amb les activitats de l'associació (ja siguin comuns de l'associació, d'altres socis o creant-ne de pròpies), una aportació que mirada fredament, es redueix en cooperar amb les coses que t'agrada dedicar temps, es a dir, tot un luxe pagar d'aquesta manera. 

En definitiva ja sigui perquè t'agradi, jugar a rol, els jocs de taula i/o el món dels wargames, l’AJJRR és la teva associació. 

No siguis vergonyós, no tinguis peresa... passat pel local! Allí t'oferiran un tracte personalitzat i t'ensenyaran les instal·lacions! 

Uneix-te a la nostra aventura! Uneix-te a la AJJRR!!

PD: aquest magnífic cartell ha estat obra de la sòcia Enkaru, sòcia amb la qual li dedicarem una entrada pròximament per veure (més que veure admirar) els cartells que ha fet per l’AJJRR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada