dilluns, 14 de desembre del 2015

[FOW] 3er Torneig Ciutat de Reus, Conclusions



La tercera edició del torneig de Flames of War "Ciutat de Reus" del passat dia 12 va ser un relatiu èxit. Si ve l'afluència no va ser tant espectacular com l'any passat, sobretot per temes de calendari i solapament amb altres tornejos de nivell nacional, va ser prou bona (10 participants amb un 50% del club) per el que s'acostuma a veure en aquest joc.

Al llarg de tres missions de diferent estil els jugadors alemanys i aliats del període final de guerra van enfrontar-se amb ansies de victòria durant tot el dissabte.

Si bé en un principi els jugadors AJJRR no van destacar defensant a la primera partida, al llarg de la segona (equilibrada) i una ultima batalla amb finals emocionants i inesperats a gairebe totes les taules on podria haver guanyat qualsevol es va produir la remontada AJJRR, aconseguint copar les primeres posicions finals, del 2n al 6e.

Al final premis per a tots gràcies als grans esponsors del torneig, com per exemple MINAIRONS Miniatures, obsequiant amb un vehicle (Panzer 1 o T-26) i un llibre de temàtica militar a tots els participants i premis més importants als tres primers, a més de muntar una botigueta improvisada durant tot el dia amb preus especials que van permetre a tots els visitants deixar-se temptar per la nostra obsessió col•col·leccionista.

En general una bona jornada de torneig on tothom va disfrutar amb les victòries (més) i les derrotes (menys), i que esperem es repeteixi en un futur no molt llunya!!

Per més informació, no dubte a consultar el bog FOWTARNA.

Entrada aportada per Marc (Piloto).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada