dimecres, 17 de juny del 2015

[Reviu la Història] "El Dia D"



El passat dissabte 13 de Juny, el local canvi la seva disposició habitual per retrocedir 70 anys enrere per motiu de les jornades "Reviu la Història" dedicades en aquesta ocasió especialment al "dia D". El 70 aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial, es va celebrar durant tot el dia al nostre local. 

Els més matiners van ser els participants al I Torneig Interclubs de Flames of War, entre la AJJRR i el club Espiga de les Corts. Els quals van demostrar els seus dots de comandament per intentar creuar la fatídica platja de Normandia així com les batalles en els "bocage" de la costa normanda francesa. 

El torneig va consistir en dues partides, on els companys del club Espiga de les Corts van ser premiats amb la victòria per un contundent 37-19. 


Cal agrair als socis amants del FOW la gran feina que van fer setmanes abans en la creació de tancats de tanques, portes i la fantàstica platja de Normandia

En el transcurs de la tarda, es van dur a terme més activitats com partides de rol ambientades durant l'època de Mago, l'ascensió (Mundo de Tinieblas), on els jugadors van interpretar un grup de mags amb la missió de recuperar uns documents i al seu informant, i Ministeri del Temps (Sistema Hitos), en què els viatgers del temps van interceptar un ambaixador alemany que anava a negociar noves mesures per a l'operació Fèlix, que tenia com a objectiu final la presa de Gibraltar. També es van jugar partides a Combat Commander Europa, un joc de taula relacionat amb la temàtica del dia.


(Nota de l'Editor: el local també va comptar amb una petita mostra a manera d'exposició de material utilitzat en el conflicte (armament i utillatge divers).) 


Per veure més il·lustracions les podeu trobar al bloc dels amics de Fowtarna.

Article realitzat per l'eix del mal: Marc, Arka, SuperK i un servidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada