dimarts, 11 d’agost del 2015

[Dreadfleet] Partides introductòries



Ha arribat el moment, recolliu les àncores, arrieu les veles i tingueu llestes les bateries de canons, el Dreadfleet irromp de nou a l'AJJRR!

Un joc naval ambientat en el tumultuós món de Warhammer Fantasy, on les batalles han deixat lluny terra ferma... un joc que enfronta dos grans bàndols, el liderat pel capità Jaego Roth que comanda el "Heldenhammer", l'orgull de la flota Imperial. Per l'altre bàndol, la flota del terror, el Comte Vampir Noctilus capitanejant la "Parca Sangrienta".
"L'olor a sang es mesclava amb la sal del mar i la pólvora cremada. Una andanada que provenia de babor havia provocat baixes entre la dotació de coberta. La tripulació del Heldenhammer corria amunt i avall preparant-se per a respondre al foc, mentres la tormenta els envolta. Al jove grumet tot aixó el semblava una bogeria, mentres arriava la vela major per ordre del contramestre. Una segona andanada va fer impacte, i de la força va caure a la bodega pel portó. Es va aixecar dolorit, i va veure com els seus companys estaven preparats per a encendre les metxes. Va reconeixer la figura del Capita Roth a les escales amb la ma aixecada. "Espereu a estar proa a proa amb la Parca Sagnant" cridava. "Quin dia, quin gran dia!".
Els bàndols es trobaran al mar, per resoldre les batalles ja sigui en format simple de missió (una sola sessió) o una mica més complex, en campanya.

Al club vam poder veure una partida introductòria on el Heldenhammer, el Tró de Grimmir i el Peix Espasa es van enfrontar a la Parca Sagnant, el Skabrus i el Kraken Negre, a l'escull de la "Costa del Vampir", on l'habilitat per maniobrar entre les roques va decidir molts punts de la partida. Va quedar constància de la duresa de les dues naus capitals quan el Heldenhammer es va portar per endavant en un xoc frontal al Kraken Negre, tot i que el duel entre els capitans va acabar deixant al Capità Jaego Roth fora de combat per a la resta de partida. El Peix Espasa es va dedicar a realitzar trets a tot el que s'apropava, sobretot al Skabrus, mentre aprofitava la seva velocitat per allunyar-se i fer reparacions i tornar al combat. Per la banda dels "dolents", La Parca Sagnant comandava a les bèsties que apareixien al camp de batalla i les llençava contra els vaixells de l'aliança, donant un dur càstig al Tro de Grimmir que va aguantar andanada rera andanada gràcies a l'habilitat dels nans per a reparar la seva nau a una velocitat típica de la seva raça.

Pròximament al club farem la campanya del llibre, que al llarg de sis partides ens portarà per la història d'aquesta gran batalla entre les dues faccions. Us esperem!


Article realitzat per SuperK i Shark, especial col·laboració del fotògraf Hunter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada