dilluns, 24 d’agost del 2015

[Taller] Marcadors de fum



Anem a veure com realitzar uns marcadors de fum per FoW, encara que adaptant la grandària serveixen igual per a qualsevol altre joc.

Com a base he reutilitzat l'embolcall d'una funda de casc d'esquí, és un polietilè (plàstic) d'1 mm de grossor, però aquí va a gust del consumidor, es pot reciclar qualsevol material que tingueu a mà, un que va bastant bé són les tapes de les llibretes (avantatges de tenir fills en edat escolar).

Tallem quadrats de 5cm x 5cm i els arrodonim, o utilitzem un *compàs i fem cercles de 2,5cm de diàmetre. 


Decorem les peanyes al gust, però tenint en compte que una gran part de la peanya no es veurà, així que és millor no esforçar-se massa.

He posat una capa de sorra i la pintem: Imprimació negra per unificar el color i matar la lluentor de la sorra (aerògraf) 
Base: Chocolat Brown-Vallejo (aerògraf) 
1º llum: Beix Brown -Vallejo (pinzell sec) 
2º llum: Middelstone -Vallejo (pinzell sec) 
3º Gespa electrostàtica. 


Ara anem afegint cotó de tota la vida i li anem donant diferents formes perquè no quedi monòton. El cotó està enganxat amb cola blanca diluïda en aigua. 



Finalment envernissem per donar-li una mica de consistència al cotó, en aquest cas cal utilitzar l'aerògraf o un vernís en aerosol. I ja els tenim llests per jugar.


Article realitzat per Ferran

1 comentari:

  1. Señor Ferrán, pa cuando un tutorial para el humo de los "rocket launch"? ;p
    Muy interesante los marcadores de humo para darle un poquito de más realismo a las partidas de fow.

    ResponElimina