dimarts, 8 de setembre del 2015

[XXII Jornades] Torneig X-Wing



Estimats lectors del Blog, aquesta entrada està dirigida a difondre el torneig de X-Wing que se celebrarà el diumenge 4 d’octubre a la Palma començant a les 10:00h del matí, dins el marc de les XXII Jornades de Rol i Estratègia que organitza l’AJJRR.

X-Wing és un joc de miniatures (wargame) basat en la famosa saga de ciència ficció Star Wars, que pels que no la coneguin succeeix en una galàxia molt molt llunyana...

El joc, editat per Edge, consisteix en petites misions espacials en què els jugadors prenen el comandament de les naus més emblemàtiques de la saga i intenten acomplir els seus objectius per derrotar l’altre bàndol, seguint l’argument de l’univers de la guerra galàctica, i que no només es limita a les pel·lícules.

Per a més informació consultar la web oficial del joc, aquí

Si us agrada aquest univers i sou amants de les meravelloses miniatures pintades que el joc ens posa a disposició, no dubteu en fer una ullada i aprendre a jugar allí mateix mentre es du a terme el torneig!

El torneig estarà organitzat per la botiga HobbyMiniatures ubicada en el propi Reus, especialista en diferents wargames, jocs de taula i cartes, entre d'altres. Podreu participar, en les taules ubicades davant del stand de la propia tenda, al recinte de La Palma de Reus.


Les bases les podreu trobar al facebook del nostre patrocinador!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada