divendres, 23 d’octubre del 2015

[Local] El nostre local


Encara que molts ens han conegut a La Palma de Reus, el nostre habitat natural és el nostre local. Situat a Reus, en el carrer Eduard Toda, nº12, ofereix a tot qui s'aventuri a entrar un gran espai de joc, diversió i tertúlia. El nostre horari d'obertura al públic és Divendres, Dissabtes i Diumenges de 17:00h a 21:00h a més de dies festius.


El local disposa de diferents sales destinades a guarir els nostres jocs o gaudir d'ells:

VERMELL - A aquestes sales més petites trobareu una taula de joc per petits grups a més d'una pissarra magnètica on fer anotacions sobre les partides. Principalment aquí trobareu socis jugant a jocs de rol i taula entre d'altres.

GROC - En aquesta amplia sala, trobareu una taula rodona gran per gaudir de demostracions d'alguns jocs, un projector per jugar a videojocs en pantalla gegant o simplement gaudir amb la resta de socis d'una intensiva sessió de cinema.

VERD - La gran sala polivalent que corona el local es troba plena de taules on poder muntar tornejos, grans camps de batalla per les miniatures o fins i tot celebrar les nostres reunions de socis. A més, també podreu trobar tota la escenografia ben classificada, junt amb el microones i la màquina de cafè, per les partides més llargues.

BLAU - Aquesta zona blava no es per cobrar el dret de parking, per sort aquí es troben els banys on podreu alleugerar un pes extra...

TARONJA - Aquí trobareu el nostre bar que gustosament els junters us obriran per poder comprar a preus econòmics una gran varietat d'aperitius i refrescs.

LILA - Per últim, en aquesta zona, es troben tots els nostres jocs ben classificats per ordre alfabètic. Entre d'altres trobareu una gran varietat de jocs de rol de totes les èpoques, jocs de taula que ni sabieu que existien o fins i tot DVDs de les pel·lícules més memorables del cinema fantàstic.


Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada