diumenge, 21 de juny del 2015

[Barraques] La Gincama AJJRR


El proper diumenge 21 a partir de les 6, a l’espai del Parc de la Festa, englobat dins les festivitats de Barraques tindrà lloc una activitat pels més petits de la casa, on els socis els hi preparant uns petits jocs perquè tan ells com nosaltres passem una tarda divertida. A continuació donarem unes pistes de que consistirà.


El tresor del Pirata Temerari


Explica la llegenda, fa molts anys, quan Reus encara tenia mar i els pirates encara el dominaven i va haver un pirata que va amagar un tresor a la costa, aquest tresor seria capaç de fer feliç a tot aquell que el trobes. Aquest pirata, Temerari, el més temut ja que havia lluitat contra Barbanegre i el Baró Roig, que volien el tresor, va decidir amagar-lo a la platja de la Festa de Reus, una platja on ningú el trobaria. El pirata Temerari sabent que les futures generacions també el voldrien i que serien més llestes que Barbanegre i el Baró Roig, va decidir trencar en sis fragments l'únic mapa del tresor, fent que si algun pirata el volia primer hagués de reconstruir el mapa. Si encara els hi semblava fàcil, el pirata Temerari, va decidir que cada fragment demostres si el pirata n'era un de verdader. 

Després de tants segles, els rumors dels historiadors diuen que el Parc de La Festa es el lloc on abans hi havia la platja de la Festa, on el pirata Temerari va amagar el tresor i els fragments del mapa, serà veritat?


Un seguit de proves de coneixement, destresa i enginy ens portarà a trobar el tresor... T’ho perdràs?


Aportació feta per Txell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada