divendres, 17 de juliol del 2015

[NOVETATS] Suma i segueix: Wargames


Seguint amb el fil de les noves adquisicions, avui toca centrar-se amb les de la Comissió de Wargames. Comissió la qual és l'encarregada dels jocs de miniatures on es representen batalles realistes, fantàstiques, futuristes... comissió que engloba jocs molts coneguts com: Warhammer Fantasy, Flames of War, Warhammer 40k, Infinity, Mordheiem... entre molts altres.

En l'última arribada de productes, trobem l'entrada de tres nous reglaments, que presentem a continuació. 

L'Art de la Guerre (Reglament en castellà) 


El reglament de joc que triomfa a França, i que apareix com a successor de DBM i FoG. Un reglament per Antiguitat i Edat Mitjana, inclou tant les regles de joc com les llistes d'exèrcit per a tots els pobles disponibles, com regles per lligar diferents jocs de miniatures a fi d'estandaritzar les regles per fer ús d'un únic llibre. El reglament que en la seva tercera edició per fi ha estat publicat en castellà. 

Esperem que els socis que estan estudiant el reglament pròximament en facin partides introductòries per donar una opinió més personal i treure tot el suc possible a aquest nou reglament. 

Infinity N3 (Reglament en castellà) 


Aprofitant la tirada de la qual està gaudint aquest joc per la península i Amèrica, els seus creadors han decidit facilitar un nou manual amb regles revisades i modificades per tal de simplificar les múltiples mecàniques de joc, tan completes en aquesta tipologia de wargames de missions tàctiques.

Es presenta una nova edició més assequible pels jugadors novells que vulguin gaudir de partides ràpides i de poques miniatures, basades a complir objectius determinats com pot ser robar material d'un laboratori, hackejar la xarxa de defensa enemiga o aconseguir escapar amb magneto tren d'una ciutat assetjada, etc. 

A l'octubre començarà la primera lliga de Infinity de l'AJJRR, animeu-vos a fer partides de prova abans que comenci. Si us veieu amb valor, sempre sigueu a temps d'apuntar-vos a la lliga!

Flames of War (Reglament en anglès)


Ja tenim pels més puristes el reglament en anglès per realitzar les partides del joc de miniatures de la segona guerra mundial, una nova adquisició pels amants de FoW i dels jocs històrics, un reglament que serà utilitzat sens dubte durant la lliga actual i futures, així com a activitats de demostració i tornejos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada