dimarts, 1 de setembre del 2015

[AJJRR] 22es Jornades de Rol i Estratègia

Ja estan aquí! Ja han arribat!


Les 22es Jornades de Rol i Estratègia de l'AJJRR tornen els dies 3 i 4 d'octubre a La Palma de Reus, per oferir a tothom dos dies carregats de jocs de taula, rol, miniatures, pintura, conferències i molts premis!

Avui us presentem el cartell fet per un dels nostres socis veterans, Gateu, en ell veureu que ja comencen a aparèixer alguna de les activitats que es duran a terme al recinte i poc a poc anirem desvetllant els nostres fidels sponsors que us oferiran els millors preus en els seus productes.

Aquest any el entorn i alguna de les activitats estaran ambientats en el món nòrdic dels Vikings, a més, molts dels nostres socis aniran disfressats d'acord amb la temàtica per tal de animar al públic i fer moltes fotos. Us animem a que vingueu disfressats de Vikings per fer una autèntica invasió de La Palma!

De moment no us desvetllarem més, podreu fer seguiment de les activitats, torneigs, sponsors i novetats en el nostre apartat de JORNADES al blog o en el esdeveniment actualitzat de facebook que podeu trobar a la nostra pàgina:


Estigueu atents, perquè a partir d'ara la informació anirà apareixent com un torrent imparable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada