diumenge, 27 de setembre del 2015

[XXII Jornades] Partida Hitos, La era vikinga


Sou fans de la mitologia nòrdica? Us agrada jugar a Rol? Teniu curiositat per provar el Sistema Hitos? Vols comprovar si series capaç de ser un bon víking? Et creus capaç de sobreviure al costat de 4 víkings mes?


Si ara mateix esteu perduts i no sabeu de que parlo, es fàcil, segur que algun cop heu sentit a parlar de Thor, per les pel·lícules, pels còmics... si es així, ja sabeu una mica de que anirà la partida; de Deus víkings. Serà una partida on tindreu un Drakkar, armes, Deus i sang , sentireu la por per la fi dels temps, el futur estarà a les vostres mans. Arribareu a Asgard sent Deus o viureu eternament maleïts per Loki o un algún Deu pitjor? No fa falta que preparis res, només has de tenir ganes de divertir-te!

 El sistema Hitos com s'explica a la ressenya de Nosolorol:

Hitos es un sistema lleuger que es basa en la interpretació i la narració per que tu i els teus jugadors podeu centrar-vos en la historia. Crea personatges des de cero, afegeix les regles necessàries per la teva ambientació i deixa volar la teva imaginació. Hitos es un sistema complet per jocs de rol que et permetrà jugar amb qualsevol ambientació.” 

Si tens curiositat, agafa l'agenda i apunta: Diumenge 4 d'octubre a les 10:00h, a La Palma de Reus  dins del marc de les XXII Jornades de Rol i Estratègia de l'AJJRR.

Les inscripcions estaran obertes el mateix dia de la partida fins a omplir-la.

Article realitzat per Txell, la directora de la partida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada