diumenge, 6 de desembre del 2015

[WHF] 9th age, primer contacte




El diumenge dia 13 donarem la benvinguda a un nou format del conegut Warhammer Fantasy, estem parlant de 9th age el format creat en col·laboració per Swedish Comp System i ETC Army Composition. 

Per donar-li la benvinguda no podem fer una altra cosa que treure els exèrcits i prepara els daus. 

Farem un format de mini torneig intern amb emparellaments aleatoris i disputant dues partides, per aprendre i consolidar les noves regles. Quedem a les 10 al local  i farem un parada per dinar.

La puntuació d'exèrcit serà de 2400 punts i tot soci serà més que benvingut per jugar i espiar el nou format. Per fer aquest primer tast, es faran les parades que siguin necessàries per discutir i opinar de les regles. No es té que premia el resultat sinó agafar rodatge. 

Material a dur: el reglament 9th age (el podeu descarregar, aquí), el llibre d'exèrcit (el podeu descarregar, aquí) així com les minis i altres utensilis per jugar.

La llista la podeu configurar amb el army builder o batllescribe fent les correccions oportunes a mà si hi ha discordança amb el reglament o llibres d'exèrcit els quals prevaldran sobre el army i batllescribe pel simple fet d'estar més actualitzats.

Per ara tinc constància de la participació de: 

  •  Xonas - Elfos silvanos 
  •  Navarrete - Orcos y Goblins 
  •  Lucas - Bretonia 
  •  Sgt Potras - Caos o Ogros 
  •  Xurxu - Per decidir 
  • Shark - Per decidir


 Ja sabeu, animeu-vos i ens veiem diumenge 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada