dijous, 25 de juny del 2015

[Cinema] CICLE DE CINEMA FANTÀSTIC I DE CIÈNCIA FICCIÓ 2015


PROGRAMA DEL CICLE DE CINEMA FANTÀSTIC I DE CIÈNCIA FICCIÓ 2015

Tots els dilluns de juliol i agost a les 22:00h, 
Al jardí de la Casa Rull - IMAC (C/ Sant Joan 27,Reus) 



Dilluns 6 de juliol: Al filo del mañana (2014)  
(emissió en castellà, no recomanada <12 anys.)



Títol original: Edge of Tomorrow. Duració: 113 min. País: Estats Units. Director: Doug Liman. Repartiment: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Brendan Glesson, , Tony Way, Kick Curry,  Noah Taylor, Charlotte Riley, Franz Drameh, Dragomir Mrsic.

Argument: En un futur no molt llunyà, envaeix la Terra una raça d'extraterrestres invencibles. El Comandant William Cage (Tom Cruise), un oficial que mai ha entrat en combat, li encarreguen una missió gairebé suïcida i resulta mort . Entra llavors en un bucle temporal, en el qual es veu obligat a lluitar i morir una i altra vegada . Però les múltiples batalles que lliura el fan cada vegada més hàbil i eficaç en la seva lluita contra els alienígenes . La seva companya de combat és Rita Vrataski (Emily Blunt), una guerrera de les Forces Especials . Adaptació del manga d'Hiroshi Sakurazaka.



Dilluns 13 de juliol: Dràcula, la leyenda jamás contada (2014) 
(emissió en català, no recomanada <16 anys.)


Títol original: Dracula Untold.  Duració: 92 min. País:  Estados Unidos. Director: Gary Shore. Repartiment: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Art Parkinson, Charles Dance, Diarmaid Murtagh, Paul Kaye, Samantha Barks, Thor Kristjansson, William Houston, Noah Huntley, Ronan Vibert, Zach McGowan, Ferdinand Kingsley.


Argument: Una història original sobre Vlad Tepes o Vlad l'Empalador , el príncep romanès en què es va inspirar Bram Stoker per escriure la seva cèlebre novel·la (1897) i crear el vampir més famós de tots els temps. La pel·lícula narra la tràgica vida de Vlad , què dilemes va haver d'afrontar i com es va convertir en vampir.




Dilluns 20 de juliol: Mi vecino Totoro (1988) 
(emissió en català, apta per a tots els públics.)




Títol original: Tonari no Totoro. Duració: 86 min. País: Japón. Director: Hayao Miyazaki.

Argument: En els anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei , entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les seves filles relatant rondalles i històries màgiques sobre follets, fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare es troba malalta a l'hospital.





Dilluns 27 de juliol: Starship Troopers (1997) 
(emissió en castellà, no recomanada <18 anys.)



Títol original: Starship Troopers. Duració: 129 min. País: Estats Units. Director: Paul Verhoeven. Repartiment: Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, Michael Ironside, Jake Busey, Clancy Brown, Neil Patrick Harris, Patrick Muldoon.



Argument: En una societat futura, s’impulsa als estudiants perquè s'allistin a l'exèrcit i esdevinguin ciutadans. Johnny Rico s'allista per seguir a la seva núvia, però acabarà participant en una cruenta guerra contra els insectes del planeta Klendathu, després de la mort dels seus pares a causa d'un meteorit llançat per aquests insectes contra la seva ciutat natal. 



Dilluns 3 d'agost: Maléfica (2014) 
(emissió en castellà, no recomanada <7 anys.)




Títol original: Maleficent. Duració: 97 min. País: Estats Units. Director: Robert Stromberg. Repartiment: Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple, Sharlto Copley, Kenneth Cranham, Lesley Manville, Imelda Staunton, Sam Riley, Ella Purnell, Brenton Thwaites, Christian Wolf-La'Moy

Argument: Malèfica és una bella fada amb un cor pur i unes sorprenents ales negres . Creix en un entorn idíl·lic , un plàcid regne al bosc limítrof amb el món dels homes, fins que un dia un exèrcit d'invasors humans amenaça l'harmonia del seu país . Malèfica s'erigeix ​​llavors a la protectora del seu regne, però un dia és objecte d'una despietada i inesperada traïció, un fet trist i dolorós que endurirà el seu cor fins a convertir en pedra, i que la portarà a llançar una temible maledicció.



Dilluns 10 d'agost: Snow Piercer (2013) 
(emissió en català, no recomanada <16 anys.)




Títol original: Snow Piercer. Duració: 126 min. País: Corea del Sud. Director: Bong Joon-ho. Repartiment: Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Bremmer, Ah-sung Ko, John Hurt, Ed Harris, Alison Pill, Luke Pasqualino, Steve Park, Adnan Haskovic, Clark Middleton, Paul Lazar

Argument: Un fallit experiment per solucionar el problema de l'escalfament global gairebé va acabar destruint la vida sobre la Terra. Els únics supervivents van ser els passatgers de l' Snowpiercer , un tren que recorre el món impulsat per un motor de moviment etern. Adaptació de la novel·la gràfica "Li Trasperceneige", escrita per Jean -Marc Rochette i Jacques Loeb.




Dilluns 17 d'agost: Los niños lobo (2012) 
(emissió en castellà, apta per a tots els públics.)



Títol original: Ôkami Kodomo no Ame to Yuki (The Wolf Children Ame and Yuki). Duració: 117 min. País: Japó. Director: Mamoru Hosoda.

Argument: Quan era poc més que una adolescent , Hana es va enamorar d'un Home Llop. Pot semblar estrany, però durant anys van ser immensament feliços, i van tenir dos fills : Yuki i Ame , que van néixer també amb la capacitat de convertir-se en llops. Després de la sobtada mort del seu company, Hana decideix mudar-se al camp per així criar els seus fills en un entorn tranquil, on les seves extraordinàries facultats no siguin descobertes. No obstant això, en créixer , Yuki i Ame hauran de decidir si volen viure com humans o com llops.




Dilluns 24 d'agost: Critters (1986) 
(emissió en castellà, no recomanada <13 anys.)




Títol original: Critters. Duració: 90 min. País: Estats Units. Director: Stephen Herek. Repartiment: Scott Grimes, Dee Wallace, M. Emmet Walsh, Billy Green Bush, Nadine Van Der Velde, Terrence Mann, Don Keith Opper, Billy Zane.

Argument: Vuit alienígenes famolencs arriben a la Terra buscant aliment. En el seu camí es troben amb la família Brown que , sense saber-ho, es converteix en el plat principal del seu menú . No obstant això , els Brown comptaran amb l'ajuda inesperada d'una parella de caçadors intergalàctics ... Inspirada en " Gremlins ", film de bestioles perillosos que va gaudir de considerable suport entre els fanàtics del gènere.




(*) Totes les pel·lícules també es subtitularan per a persones amb deficiència auditiva.


**Recordà també que es una activitat gratuïta per tothom qui si vulgui acostar.**


Amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus i Jardins de la Casa Rull.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada