dijous, 25 de juny del 2015

[Local] Canvis en la distribució i neteja!


Com ja heu pogut llegir al foro, el local ha sofert unes petites variacions a fi de millorar. Com ja he vist els canvis us faré un petit spoiler.

On avanç estava situat el bar ara trobarem la biblioteca, per conseqüència i lògica on hi havia la biblioteca ara estarà el bar.

Per què?


Amb els canvis la principal millora és l'augment d’espai útil, on fins ara estava mal aprofitat. La forma de l’antiga biblioteca no era un rectangle sinó que tenia un reclau cap dins, espai que ara serà aprofitat per col·locar la nevera i així guanya també una nova secció d'estanteries.

L’habitació on avanç se situava el bar és més gran que on se situa ara, on fet idoni perquè ara la ludoteca tingui més espai per una millor classificació i no es vegi tot tan apilat.


Altres canvis els trobem en la distribució de la sala gran també coneguda com la de wargames on tenim un “nou” armari, l’escriptori també s’ha traslladat, la seva nova ubicació és on fins ara teníem les neveres, aquest canvi es deu a poder situar la taula d’organització pels pròxims tornejos dins la mateixa sala.


Per acabar d’ajudar amb les millores i la reubicació de les coses que ara estaran fora de lloc, la junta convoca a tots els socis que puguin divendres, dissabte i diumenge a les 17h perquè el local pugui torna agafar el ritme d’activitats habitual.



Ens veiem amb ganes de treballar aquest fi de setmana al local!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada