divendres, 24 de juliol del 2015

[NOVETATS] Suma i segueix: Jocs de Taula


I com la comissió de jocs de taula no podia ser menys, també hi ha hagut actualitzacions entre els seus prestatges! Per tal de què sempre hi hagi jocs representatius per diferents franges d'edat i per a tots els gustos, la nostra comissió ha proposat una llista de nous jocs per estar al dia. A continuació trobareu els jocs de nova adquisició que contribuiran a fer més variat el repertori de la nostra associació.

Gobb'it


La jungla és un lloc molt perillós, ple de potencials depredadors ... Sobretot quan ets petit! Gobb'it és un joc de cartes trepidant, molt addictiu i extremadament divertit. Les cartes es descobreixen a gran velocitat i has d'estar pendent de totes elles.

Aixó d'aquí és una possible presa per menjar? És un dels teus depredadors? Viu la selva! 

Last Will


En Der Letzte Wille el teu oncle acaba de morir, és la teva oportunitat de fer-te ric, i encara que mai vas arribar a conèixer-lo saps que era un d'aquests milionaris que va fer una gran fortuna, però massa centrat en els negocis per a tenir amics.

En el seu llit de mort va repassar les seves vastes riqueses i es va adonar que mai es va prendre el temps de gaudir-les. De manera que va decidir deixar la seva fortuna al seu familiar més competent, aquell que resulti el millor en gaudir els plaers que els diners pot comprar. En la seva última voluntat, el teu oncle deixa disposat que cada familiar viu rebria una certa quantitat. Aquell que gasti aquesta quantitat en el menor temps possible aconseguirà la resta de la seva fortuna. Però no pensis que gastar tots aquests diners serà tan fàcil com sembla.


Esperem partides pròximament per part de la comissió de jocs de taula!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada