dimecres, 22 de juliol del 2015

[WHF] Acabant la lliga 14'-15'Setmanes finals de la lliga de Warhammer Fantasy, en aquesta edició hi ha hagut una participació de 13 socis i una varietat de 10 races ( AE, EO, ES, RO, RF, Sk, GC, Bret, OyG, HL). Pels que no la viviu en les vostres carns faré un breu resum de com s'organitza, es creen les jornades (feina pe organitzador de la lliga en aquest cas el company Sgt. Potras) i es dóna un període per jugar cada jornada (2-3 setmanes normalment), tot i que la lliga és totalment flexible i les partides es poden anar recuperant al llarg d'ella mateixa, ja que en depèn de quines dates es pot fer difícil quedar amb el rival.


El format de les partides de la lliga s'ha basat en llistes a 2500 punts, amb les quals  s'ha de completar una missió escollida a l'atzar abans de cada partida. Les missions proposades en aquesta edició de la lliga han estat les següents: 
 • Fortalesa i Glòria 
 • Atac a la sortida del Sol 
 • Ocupar i Mantenir 
 • Els vents de la màgia 
 • Botí de Guerra


El sistema de puntuació dels resultats de cada jornada ha estat el següent:
Resultats favorables: 
Massacre (+ 5 punts), Victòria decisiva (+ 3 punts), Victòria marginal (+ 2 punts), Empat (+ 1 punt).
Resultats desfavorables: 
0 per tots ells [Nota del autor: som així de cruels, una derrota és una derrota...].


La pròxima edició no sabem si serà 8 edició, Age of Sigmar, 9 edició... o alguna cosa rara que pugui aparèixer durant l'estiu (rumors de oldhammer...). El que està clar és que tant pels crítics i/o amants del WHF podrem seguir disputant les nostres batalles fantàstiques en la pròxima edició de la lliga de Warhammer de l'AJJRR.


PD: Felicitar no tan sols a Hunter com a guanyador de la lliga, sinó a tots els participants pels bons moments que han donat de si totes les jornades.

3 comentaris:

 1. Lliga molt "reñida" pero has passat un detall important, que un servidor ha quedat al segon lloc xD.
  A la següent edició de la lliga Ajjrr algu farem excepte "age of sigmar" que em fa mala espina...

  ResponElimina
  Respostes
  1. només faltaria que haguessis quedat per sota meu XD

   Elimina
 2. Gracias por la felicitación, ahora a ver como va la campaña que tiene buena pinta

  ResponElimina