dissabte, 29 d’agost del 2015

[Cicle Caspós] Deathstalker II Duelo de titanesDesprés d’un petit descans torna el cicle intern de l’AJJRR, on les pel·lícules casposes i de poc pressupost agafant el protagonisme per fer les delícies dels socis de l’AJJRR. 

Avui la pel·lícula que es posarà és Deathstalker II Duelo de titanes, segona part de la saga que vam començar en aquest mateix cicle, pel·lícules típiques del gènere espasa i bruixeria. 

Pels que us vau perdre la primera part a continuació us fem un petit resum. 


El guerrer Deathstalker és encarregat per una vella bruixa per obtenir i unir els tres poders de la creació (un calze, un amulet, i una espasa), ha de fer-ho abans que el malvat mag Munkar, qui els utilitzaria per a propòsits nefasts. Després d'obtenir l'espasa, Deathstalker s'uneix a altres viatgers per anar al gran torneig que determinarà qui és el guerrer més fort. El fals rei té a la veritable princesa en captivitat i Deathstalker ha de lluitar per alliberar-la. (FILMAFFINITY) 

I aquí teniu el tràiler de la segona part i projecció d'avui.Per seguir les pel·lícules que s’aniran proposant només cal seguir el link del foro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada