dimarts, 29 de setembre del 2015

[XXII Jornades] Mercadet Friki


MERCADET FRIKI DE COMPRAVENDA I INTERCANVI

1. Aquest activitat es desenvoluparà durant les 22es Jornades de Rol i Estratègia a Reus que tindran lloc els dies 3 i 4 d’octubre del 2015 al recinte de La Palma (C/ Ample 75 de Reus), el dissabte de 10:00 a 2:00h i el diumenge de 10:00 a 20:00h.

2. Les parades podran instal·lar-se el dissabte 3 i el diumenge 4 d’octubre entre les 10:00 i les 20:00 hores.

3. L’organització habilitarà un espai per a exposar, vendre i intercanviar jocs, miniatures, llibres i d’altres articles tant nous com de segona mà relacionats amb el món dels jocs de rol, d’estratègia i simulació.

4. El mercadet és obert a botigues especialitzades i empreses del sector que hauran de pagar una quota de 20 €/dia per instal·lar la seva parada. En comptes del pagament de la quota podran donar material per amb un valor similar (el material es destinarà a la ludoteca de l’entitat o a premis per als torneigs, concursos i sorteigs de les Jornades) o be organitzant o col·laborant en activitats de demostració o iniciació dels seus productes.

5. Els particulars i entitats sense ànim de lucre podran participar-hi gratuïtament, però només podran exposar material de 2a mà.

6. Cada expositor serà responsable de la instal·lació, vigilància i recollida de la seva parada, l'AJJRR declina tota responsabilitat.

7. Els interessats en instal·lar una parada ho hauran de comunicar per correu electrònic a l’adreça rolreus@gmail.com

8. Cada parada disposarà d’una taula de 2,0 x 0,8 metres per a exposar articles. Us convidem a portar el material del que vulgueu desfer-vos, tot aprofitant per adquirir oportunitats i articles fora de catàleg o difícils de trobar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada