dijous, 1 d’octubre del 2015

[XXII Jornades] Concurs de pintura ràpida


3 i 4 d'octubre del 2015 de 12:00 a 14:00h i de 16 a 18:00h (4 convocatòries) 

1. Aquest torneig s’inscriu en el programa d’activitats de les 22es Jornades de Rol i Estratègia de Reus que tindran lloc els dies 3 i 4 de d'octubre del 2015 a les instal·lacions de La Palma (C/ Ample 75 de Reus), dissabte de 10:00 a 22:00h i el diumenge de 10:00 a 20:00h.

2. El Concurs de pintat ràpid de miniatures tindrà lloc en quatre convocatòries: dissabte 3 i el diumenge 4 d'octubre al recinte exterior de La Palma, de 12:00 a 14:00h i de 16:00 a 18:00h, ambdós dies.

3. Les places s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció. La inscripció es farà fins a 15 minuts abans del començament de cada convocatòria del torneig al mateix recinte.

4. La inscripció serà gratuïta i la organització subministrarà les miniatures i material necessari per pintar. Cada participant només podrà pintar una miniatura. Els participants podran quedar-se la miniatura que han pintat.

5. El nombre màxim de concursants serà de 10 per convocatòria.

6. Els participants de cada convocatòria disposaran d’un màxim de 1 hora per a pintar la seva miniatura.

7. Les miniatures seran iguals o molt similars per a tots els participants, es trobaran pintades amb una capa d’imprimació blanca i és subministraran als participants al atzar i no es podran intercanviar entre ells.

8. Les pintures, pinzells, i diferent material necessari per a pintar i decorar la miniatura serà subministrat per la organització.

9. No es podrà fer servir pintures, pinzells, eines ni materials de modelisme propis de cap tipus durant el concurs.

10. Les miniatures presentades hauran d’estar totalment acabades, amb les bases pintades i decorades. Entre d’altres es valorarà l'esquema de colors emprat i l’aplicació d’ombrejats, il·luminacions i altres tècniques de pintura.

11. Hi haurà 2 categories de participants, la categoria junior per a participants menors de 16 anys, i la categoria sènior per a participants majors de 16 anys.

12. Els jutges i organitzadors del concurs valoraran el nivell de pintat de les miniatures per determinar el guanyador de cada categoria d’edat.

13. Els jugadors hauran de tenir una actitud esportiva i respectuosa amb la resta de participants, jutges, responsables d’organització i espectadors, així com tenir cura de les instal·lacions i del material.

14. En cas de dubte caldrà consultar els jutges. Les decisions dels jutges i responsables d’organització són inqüestionables i definitives.

15. Els premis als guanyadors de cada categoria es lliuraran el diumenge 5 d' octubre a les 20:00 hores.

16. Tots els participants del torneig rebran butlletes per a participar en el sorteig de material entre els assistents a les XXII Jornades de Rol i Estràtegia de Reus que tindrà lloc diumenge 4 d'octubre a les 20:00 hores.

17. Les miniatures un cop pintades s'exposaran en una vitrina. Un cop lliurat els premis i efectuat el sorteig els participants podran recollir la miniatura que han pintat.

18. L’organització es reserva el dret de modificar les presents bases sense previ avís. El no acatament d’aquestes regles pot suposar l’expulsió del concurs.

Us animem a participar i demostrar les vostres aptituds amb els pinzells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada