dimarts, 22 de setembre del 2015

[XXII Jornades] Reflejo


"Ets tu el que mires el mirall, o és el mirall el que et mira a tu?"

Sens dubte aquesta és la millor frase que podria definir “Reflejo”, el joc de rol. Una realitat en la qual hi ha dos mons totalment oposats, però, que comparteixen un mateix destí. Un lloc on els personatges encarnaran als “Sinreflejo”, persones amb la capacitat de viatjar d'una a una altra realitat tot descobrint allò que podrien haver estat. 

Podreu gaudir d'aquest joc de la mà del seu creador el dissabte 3 d'Octubre a les 16:00h al recinte de La Palma de Reus.


En “Reflejo” ens trobem amb l'existència de dues terres paral•leles creades al principi dels temps. La primera d'elles, és fàcilment identificable amb la que tots coneixem. Un lloc en el qual la gent ha après, en major o menor mesura, a conviure seguint unes lleis que respecten l'individu i en el qual es viu en societat. A aquest lloc se li dóna el nom de Món de la Llum. L'altra cara de la moneda la forma una realitat en que la llei del més fort s'ha imposat com l'única existent. Cada humà ha de vetllar per si mateix i els poderosos esclavitzen als febles a les terribles ciutats estat. Un món on abominables criatures han nascut per terroritzar els que hi viuen, un lloc on la pau és una quelcom tan escàs que es considera el més gran dels béns. A aquest lloc se li coneix com el Món Fosc. 

Per què dues realitats tan diferents poden qualificar-se de semblants? La resposta és senzilla: tot el que existeix en un món, pot trobar-se en l'altre. Encara que el més probable és que ens trobem que la imatge, el “Reflejo”, s'ha distorsionat per adequar-se a la naturalesa de cadascuna de les dues realitats. D'aquesta manera, el que en la nostra realitat podria ser una petita casa amb un bonic jardí, a l'altre món podria haver-se convertit en un alt i gris edifici semi-derruït i fosc. En lloc de bonics quadres, les sinistres parets estarien decorades per temibles escultures de gàrgoles monstruoses. Cada ésser viu i cada objecte, tot i que pot haver evolucionat de forma diferent i tenir la seva pròpia història, posseeix un “Reflejo” a l'altre món. Els dos llocs estan units per un mateix destí i per això el que li passa a un individu, a la llarga, acaba afectant a l'altre d'una manera similar. 

Alguns pocs d'entre els humans d'un i altre món han nascut sense doble en l'altra realitat És a dir, són únics en la creació. Gràcies a aquesta peculiaritat tenen la capacitat especial de passar d'un món a l'altre i així afectar a la destinació dels mons. A aquests humans se'ls ha donat el nom de "Sinreflejo” i seran els individus que els jugadors interpretaran dins del joc.


La Partida: miralls i il•lusions on els jugadors interpretaran a una sèrie de "Sinreflejo" que han estat infiltrats en la Interpol, per tal cobrir i resoldre estranys successos que podrien descobrir al món la pròpia existència dels "Sinreflejo". En aquest cas, la desaparició d’un científic d’una de les empreses, a la que pertany un dels jugadors, els posarà en camí d’una investigació plena de perills on no tot és el que sembla.

Ja us podeu apuntar a les partides enviant un correu a:  rolreus@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada