divendres, 2 d’octubre del 2015

[XXII Jornades] Demostració WHF



Dins el marc de les Jornades de rol i estratègia de Reus, el dissabte 3 d'octubre, podreu gaudir d'una partida de demostració/iniciació de Warhammer Fantasy aparti de les 10 hores. 

Aquest any la partida que s'està preparant serà un setge, per respectar la temàtica de les Jornades intentarem que sigui el màxim "vikinga" que podrem. Encara no tenim tancats els exèrcits que s'enfrontaran (o si... però no ho volem desvetllar) però de segur que bàrbars i bersekers n'hi trobareu. 

La mecànica de la partida és la següent: Dos bàndols s'enfrontaran, un com a defensor per mantenir la fortalesa i l'altre atacant amb la intenció d'assaltar la fortalesa, una batalla èpica per un punt clau en el vell món de Warhammer

La partida es jugarà a 7 torns, 5000 punts pels atacants i 4000 pels defensors. El resultat de la partida serà calculant els punts de la fortalesa que controla cada bàndol en finalitzar la partida (sempre hi quant no hi hagi la destrucció d'algun exèrcit). 

Els dos bàndols seran portats per membres de l’AJJRR, els visitants (no fa falta inscripció) podran dirigir un dels exercits durant un torn, aconsellats per un dels generals de camp (socis) a fi d'explicar les jugades possibles o resoldre dubtes. 

El material per l'activitat serà aportat per l’AJJRR i els socis que la realitzaran així que per participar i passar una bona estona només fan falta les vostres ganes. 

Us animem a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada