dilluns, 15 de febrer del 2016

[Rol] La memòria dels llibres

Comença una temporada i les comissions ens presenten els seus projectes per aquest any. 

La primera en mostrà les noves activitats, és la comissió de rol, que a continuació ens presenta com serà aquesta nova activitat. 

"La memòria dels llibres", que consisteix que cada mes un membre de la comissió realitzarà un "one-shot" (partida d'un dia) a algun dels jocs oblidats de la nostra ludoteca. 

La primera sessió vindrà donada per la socia  Txell que realitzarà una partida a "7º Mar", un joc de pirates i mosqueters, noblesa i bruixeria, diplomàcia i intriga, arqueologia i exploració... 


Títol: "El desembarcament" 
Dia: dissabte 20 de febrer 
Hora: 17:30 
Durada: entre dues i quatre hores 
Nombre de jugadors: partida oberta entre 3 i 6 jugadors 

Introducció partida 7º Mar: 

Que passaria si de sobte et despertessis en un calabós d’un vaixell amb diversos estrangers i veiéssiu que els pirates que us han capturat estan morts? Quines preguntes us vindrien a la ment: Per què jo? Qui són ells? Com hem arribat fins aquí? Que ha passat? 

Massa preguntes i cap capità per dirigir el vaixell, que feu; Saltar? Intentar-vos salvar? Eliminar als companys? 

Un vaixell, una terra llunyana a la vista i molts dubtes, decisions a prendre massa complicades, decidir en qui confiar i sobretot sabent que a terra ferma, si arribeu, hi haurà combats, duels a mort i dubtant a totes hores del que ha passat. 

Sereu capaços de tornar a casa? O no arribareu ni a terra ferma?

Us animem a què participeu d'aquesta iniciativa per fer tastets a jocs de rol, entre els quals n'hi haurà clàssics de tots els temps i jocs actuals!

Entrada realitzada per Txell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada