divendres, 25 de desembre del 2015

[Parc de Nadal] PreparatiusJa tenim a la vista una activitat que l'AJJRR participa anualment per les dates nadalenques, el Parc de Nadal de Reus.

Els socis de l'AJJRR exerciran de monitors per entretenir i divertir als més petits, mitjançant tallers de pintura o donant a conèixer jocs de taula de temàtiques diferents.

Com a novetat d'aquest any ha estat la creació d'un mural, que els visitants de l'estand hauran d'encarregar-se d'omplir amb els personatges fantàstics facilitats pels monitors. Un mural personalitzat pels joves pintors al llarg dels dies del parc, paral·lelament els més grans podran demostrar, els seus dots artístics amb del pintat de miniatures.

Pels que no vulguin fer manualitats, una selecció de jocs de taula els estarà esperant on els socis exerciran de masters i demostraran, com cada any, que no són capaços de vèncer a l'enginy dels petits visitants. 


A continuació podeu veure el procés de creació del mural fet per Lento i Enkaru.Aprofitant l'avinentesa el TeamBlog us desitja bones festes i llançaments favorables als daus pel pròxim any :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada